Välkommen till Lanta Diver och dykning på Koh Lanta!

Dykning på Koh Lanta och snorkling på Koh Lanta med Lanta Diver kommer ge dig en av dina bästa dykerfarenheter i Thailand!

Lanta Diver är ett 5 Star PADI Career Development Centre (CDC) beläget på den vackra ön Koh Lanta. Lanta Diver startade sin verksamhet år 1999, så vi har en hel del erfarenhet av Dykning på Koh Lanta och de bästa dykplatserna i det Andamanska havet! Redan från start så var Lanta Divers mål att skapa ett Dykcenter där service, kunskap och säkerhet överträffar våra kunders förväntan. Vi gör vårt bästa för att lyssna på våra kunder och vår personal och försöker ständigt bli bättre. Lanta Diver har erfaren båtbesättning och vår dykpersonal har arbetat med dykning i många år. På så sätt garanterar vi att din upplevelse med oss blir fantastisk och minnesvärd!

PADI Dykkurser

Lanta Diver erbjuder PADI Dykkurser för alla som är intresserade av Dykning på Koh Lanta, från nybörjare till proffs. Har du aldrig dykt förut men är nyfiken och vill prova, erbjuder vi prova-på-dyk (Discover Scuba Diving) från båt. Kursen innebär kortfattat att du följer med en av våra ordinarie dykturer där du får en introduktion till dykteori, praktiska övningar och säkerhet.  Känner du dig redan klar över att du vill lära dig dyka och erhålla ett dykcertificat så tar du en PADI Open Water kurs. Vidare erbjuder vi fortsatt dykutbildning för redan certifierade dykare såsom PADI Advanced Kurs,  flertalet specialkurser och  Rescue Diver kurs. Vi genomför även regelbundna Dive Master och Instruktörskurser (IDC). För att din erfarenhet och upplevelse skall bli så bra som möjligt så har vi aldrig fler än fyra elever per grupp och instruktör. Vill du göra ett prova-på-dyk så är det bara två elever per instruktör.

Dykning på Koh Lanta / Snorkla på Koh Lanta

Dykning på Koh Lanta och snorkling på Koh Lanta innebär att du har tillgång till några av de bästa dykplatserna i Thailand. Vi erbjuder dagliga dyk- och snorkelutflykter till flera olika dykplatser kring Koh Lanta såsom  Koh Haa, Koh Rok och Bida öarna i närheten av Koh Phi Phi. Vi åker också till världsberömda Hin Daeng/Hin Muang som är en dykplats för dig som är advanced dykare. Vi har även två olika vrak vi åker till. Alla våra dagsturer inkluderar upphämtning vid din resort, frukost, lunch, frukt, all dryck, utrustning och skjuts tillbaka till ditt boende vid dagens slut.

Om du inte är dykare kan du ändå följa med våra dykbåtar till Koh Haa, Bida och Koh Rok och snorkla i det fantastiskt klara vattnet. Dykning på Koh Lanta och snorkling på Koh Lanta är helt enkelt fantastiskt!

Vi är mycket stolta över vår personal och våra tre båtar

Vi har tre extremt välunderhållna och bekväma båtar vilka är anpassade för dykning. Välj det som passar dig; Stor båt eller Speedboat. Alla våra båtar är lämpade för dykning på Koh Lanta och övärlden runt omkring. Vi gör allt vi kan för att din dag ute till havs ska kännas både spännande och fantastisk men framförallt också trygg och säker! Lanta Diver strävar efter att alltid ha högsta kvalitet vad gäller kundservice och helhetsupplevelse. Vi håller alltid våra grupper små (med max 4 dykare per grupp) för att ge dig det där lilla extra vad gäller uppmärksamhet, tid och trygghet.

Om du väljer att snorkla på Koh Lanta med Lanta Diver så får du alltid sällskap av en snorkelguide i vattnet som hjälper till samt visar dig runt och ser till att du får se det bästa av livet under ytan. Självklart har vi flytvästar för barn och vuxna som känner sig osäkra i vattnet.

Vi önskar er mycket välkomna till dykning på Lanta Diver och en härlig tid på Koh Lanta! Vi ses över och under ytan!

Lanta Diver is proud supporter of

Diving Koh Lanta - Trash Hero
Dykning på Koh Lanta - Lanta Animal Welfare
Diving Koh Lanta - Shark Aware
Dykning på Koh Lanta - Shark Aware